Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2008 22:11 - Във Варна лекуват очи с най-новите лазери в света
Автор: nikistil Категория: Новини   
Прочетен: 4009 Коментари: 1 Гласове:
0



Пациентите излизат от кабинета веднага след манипулацията, при това без превръзка на окото, обяснява магията на американската техника д-р Пламен Хубанов, един от водещите офталмолози в България

 imageРядко се случва човек да влезе в болница и да е доволен, най-малкото за това, че самият повод да си там е неприятен. А когато става въпрос за зрението, нещата изглеждат още по отчайващи. Оказва се, обаче, че когато на първо място се постави професионализмът, и в България може да има клиника, която да не отстъпва дори на елитните подобни здравни заведения по-света. Доказва го новият очен медицински център на д-р Пламен Хубанов.

Всеки квадратен сантиметър площ е проектиран така, както е в най-добрите клиники по света. А там удобството, комфортът и качеството на обслужване на пациентите е издигнато в култ. Смея да твърдя, че начинът по който ще се работи в “Св. Николай Чудотворец” няма аналог в България, твърди управителят на клиниката. В потвърждение на това са и десетките уреди и апарати, закупени предимно от Америка, които правят диагностиката и терапията не само по-бързи и точни, а буквално недостижими по други методи.

фемтосекунден лазер

imageНа мнозина, така както и на мен, първата част от горното съчетание звучи странно. Без да изпадам в подробности, ще кажа само, че това е лазер от най-ново поколение. Благодарение на американското чудо, както вече наричат този лазер в болницата, късогледството, далекогледството и астигматизмът се лекуват без нож и това позволява веднага след интервенцията пациентът да си тръгне дори без превръзка на окото. Първата операция с новия лазер д-р Хубанов ще извърши в края на този месец.

Целта ми е не толкова да пестя времето, колкото психическото безпокойство на пациента, който вече е попаднал под зависимостта на заболяването. Съвсем ясно е, че лечение с

най-съвременна апаратура


е предпочитано от всички, обобщава д-р Хубанов. Пътят на световния опит до варненския център се проправя лесно благодарение на авторитета, който специалистът има сред колегите си зад граница.

Тъй като разполагаме с най-сimageъвременна апаратура, предимството ни е, че можем да диагностицираме абсолютно всички заболявания на очите и да изберем най-подходящият терапевтичен или хирургичен подход на лечение. Никъде другаде освен при нас няма такова съчетание на техника, методи и специалисти, казва д-р Хубанов, който е сигурен в способностите на лекарите и консултантите от своя екип.

На партера на пететажната клиника на ул. “Никулицел” 12 вече работи и оптика. И тук е помислено за бързото обслужване, като ръчният труд е елиминиран. Със скоростта на “Пършинг” най-новият апарат в бранша – Priot, буквално сам прави очилата. Достатъчно е само в компютъра да се въведат параметрите на стъклата и след 10 минути новите ви рамки са готови.


Тагове:   най,   очи,   новите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - POMOGNETE ! ! !
02.02.2009 19:03
zdraveyte az msa ot kazanluk imam diopter 0,75 beh hodel na ochen lekar i mi kazaha che mi trqbvat po silni 1,25 imali nachin da si opraq ochite bez da praq operaciq na ochite za vrazka skype: ianko.damianov
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikistil
Категория: Новини
Прочетен: 19849
Постинги: 7
Коментари: 1
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930